sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Mukava ilta

TYKY-tapahtumat ovat mahdottoman mukavia. Eilen illalla oli meillä sellainen Savonlinnassa. Söimme ensin hyvin ravintolassa, minkä jälkeen oli vuorossa konsertti. Linja-autossa menomatkalla mietin pääni puhki, ketä olimme menossa kuuntelemaan, mutta en millään muistanut. Miten sitä nyt enää voi muistaa, jos jo toista kuukautta sitten on ilmoittauduttu ja ohjelma lähetetty sähköpostissa. Lieneekö sähköpostissa mainittukaan, kenen konserttia menemme kuulemaan.

Välillä heräsi epäilys, tuliko päälle liian hyvät vaatteet, jos meillä oli myös liikunnallinenkin osuus, kuten tavallisesti. Mutta järkeilin bussissa, että jos sattuu olemaan keilausta, voihan sitä keilata paremmissakin vaatteissa, heittää vain korkokengät pois jalasta. Ja jos sattuu olemaan uimista, ei altaaseen tarvitse kuitenkaan mennä vaatteet päällä. Pieni kauhuntunne kävi välillä mielessä siitäkin, olenko edes ilmoittautunut koko reissuun. Joku ihmettelee nyt, eikö voinut kysyä keneltäkään. Ei! Minä en kysy enää keneltäkään mitään! Sen verran ovat haukkuneet minua muistamattomuudesta. Enkä nyt ainakaan naureskelun riemua heille suo! Mieluummin annan yllättää itseni yhä uudestaan.

Ja kas, kiva oli havaita, että lavalla esiintyi Jean S. Tiedättehän nuo polvihousuissa kekkuloivat raavaat miehet. Meininki oli vetävä ja meillä oli hauskaa. Ja olihan meillä liikunnallinenkin osuus. Nostattivat yleisönkin välillä ketkuttelemaan ja heiluttelemaan itseään. Oikein hikeä pukkasi pintaan, vai olisiko se sittenkin tullut runsaista juomatarjoiluista.

******
Oikein täytyy tähän kirjoittaa muistiin, että ensi kuussa lukiolaiset menevät Imatralle teatteriin katsomaan jotain Juiceen liittyvää. Minä olen ilmoittautunut mukaan. Muistaakseni ;)

*******
Unohtelevat ne muutkin kaikenlaisia asioita. Eilisessä Savot-ilmaisjakelulehdessä oli iso juttu Saimaan rannalle perustetusta ja juuri avatusta komeasta kylpylästä. Missään ei kuitenkaan mainittu, missä kaupungissa se on - en ainakaan nähnyt kaupungin nimeä! Vai onko tahallaan jätetty paikkakunta mainitsematta, ettei sinne eksyisi käyhiä suomalaisia. Tuntuu kuin kylpylä olisi perustettu vain rikkaita venäläisiä varten.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et ollut ainoa huonomuistinen eilen! Minä puhuin kotona, että menemme kuuntelemaan Semmareiden konserttia! En tiedä mistä moinen ajatus oli minulle takaraivoon iskostunut, meni konsertissa tovi, jos toinenkin ennen kuin tajusin, että ei se porukka kyllä Semmarit ollut! Kiva reissu kuitenkin!
-Sari-

Kirlah kirjoitti...

Sari, mitä väliä sillä on, mikä porukan nimi on, jos kerran muuten mukavaa on :)