maanantai 2. tammikuuta 2012

Erilaisia viestejä

En ole pitkiin aikoihin käynyt kuono-turpa-naama-kasvokirjassa. Sähköpostiin on tullut jos jonkinlaista viestiä ja pyyntöä ja mikä ihmeellisintä, siellä oli myös Face-bookin automaattisia viestejä, että minulta on jäänyt näkemättä, mitä se ja se kaverisi on tehnyt. Menin sitten taas pitkästä aikaa katsomaan.

En ollut tiennytkään, että sinne oli minulle tullut jo puoli vuotta sitten viestejä sellaisiltakin ihmisiltä, jotka ovat entisiä tuttavia joistain yhteyksistä, mutta yhteydenpito jäänyt vuosien mittaan, kuten niiltä ajoilta kun nuorena tanhuporukan mukana käytiin jopa Saksassa. Nyt olen päivittänyt näitäkin yhteyksiä, ulkomaisten yhteykjsien pitoon Face-book on oikeastaan mainio väline.

Mutta oli siellä surkuhupaisiakin viestejä ihan tuntemattomilta, kuten joltain englanniksi kirjoitettu viesti. Perässä oli Googlen suomennos, joka oli tämän näköinen:

Hello auringonpaiste,
Miten voit?. Olin katsot valokuva Olen melko kiehtoo ihan valokuva. Näytät niin ihana ja mukava. Ymmärrän teillä on kaikki ominaisuudet I tarvitaan
nainen ja valokuvasi kiinni silmäni ja vangiksi sieluni .. Olen erittäin hyvä kristitty on hyvä huumorintaju minusta ikä ei ole koskaan este suhteeseen.
Minä haluaisin tietää, jos haluaisi keskustella niin, että opimme tuntemaan toisemme paremmin ..... hyvin olen (Mats PHILIP] ja olen leski ja isä yhden rakastan auttaa ihmisiä etenkin vähemmän etuoikeus niitä, l kuin menisi tanssi, uinti ja golf .... Olen uusi tällä sivustolla ja Don 'tiedä kuinka paljon tämä saa selville koska en usko niin paljon internetin keinona dating .... minä haluaisin tietää sinua paremmin, jos et mielessä.
Rakkaus Tervehdys


Halusin vain tuoda tämän tähän näytiksi, miten on vielä paljon toivomisen varaa käännöskoneiden käännöksissä. Miksiköhän käännöskoneita kuitenkin suositaan? Taikka kyllähän tästäkin selviää tarkoitus, mutta arvatkaa vain, alanko tällaiseen leikkiin.

6 kommenttia:

sirokko kirjoitti...

Voi kun kaunis kuva ja symbolisoi hyvin 'jäädytettyjä' viestejä :)
Ne kuumimmat onkin paras ohittaa..

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin aika hauskoja kuvia sinulla blogissa. Asun itse Saksassa (olen huomannut samaa feisbuukista) ja oli oikein mukavaa katsella sinun Suomen kuviasi.
Kiitos, että sait minut hyvälle tuulelle!

kaisa jouppi kirjoitti...

Olin jonkunaikaa sitten naamakirjassa minäkin, mutta ei ollut minun nakkini :(
Lopetin naamailun kertarytkäsyllä.
Blogi-bookissakin tihkasee joskus aikalailla, mutta on se huomattavasti hauskempaa hommaa kuiteski kaikitenki.

Kirlah kirjoitti...

Sirokko: "Kuumat" viestit ovatkin omituisia. En tavallisesti sellaisia saa, mutta näköjään kaikki on mahdollista. Mitähän tapahtuisi, jos tuollaiseen vastaisi...

anonyymi: kiitos.

kaisa jouppi: ei ollut munkaan nakki, mutta pitää vähän pysyä ajan tasalla. Blogi on todellakin hauskempaa.

Vallaton kirjoitti...

Tykkään kuvasta.

Tuo kuuma viesti oli - ääh - aika... Minäkin sain fb:ssa vähän saman tyylisen. Oikein oli raamikas kuvakin siinä näytillä, mutta en hyväksynyt kaveriksi :) Alan ihan oikeasti kyllästyä fb:iin.

Kirlah kirjoitti...

Vallaton: tuon tyyppisiä viestejä on alkanut tulla sähköpostiinkin, vaikka kaikki suodattimet ovat päällä. Ja kun katsoin, mitä kaikkea oli suodattunut roskapostiin, niin huh huh.
FB todella on tökkinyt aina, ei minusta oikein järjellistä touhua. Mitä väliä viesteillä tyyliin "nyt lähden nukkumaan".