sunnuntai 22. elokuuta 2010

En lopeta kaikkia


Mikään ei vie ihmiseltä enemmän energiaa kuin kaikki negatiivisuus. Tämän huomasin konkreettisesti, kun aloin pitää blogia, jossa otin esiin vain negatiivisia asioita. Huomasin, että kaikenlaiset epäkohdat ja negatiivisuudet oikein kaatuivat päälleni, ja olin uponnut niihin kaulaani myöten. Ja kun mikään epäkohta ei poistu maailmasta kuitenkaan, poistin koko blogin ja säästin sieltä vain yhden kirjoituksen.

Toinen syy blogin poistamiseen on se, että minulla on nyt meneillään yksi toinen projekti, joten ei ole aikaakaan pitää montaa blogia. En juuri päivitä enää tuota Suomalaista elämääkään, sillä olen siinä saavuttanut päämääräni ja kuvannut yhden vuoden kierron suomalaisella maaseudulla. Käytän kirjoituksiani omiin tarkoituksiini, ne ovat kätevästi saatavilla netissä, ei tarvitse selailla papereita.
Tämän blogin pidän vielä toistaiseksi  voimassa.

16 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Hyvä, ettei kaikkia! Mulla on juuri siksi sellainen "sekalainen seurakunta" -blogi, kun en jaksa/ehdi yhtään useampaa päivittelemään. Ja itsekin tykkään, ettei tarvitse mennä asioita moneen paikkaan lukemaan, kun jää helposti sitten monet lukematta kiireessä kokonaan.

Aurinkoista sunnuntaita!

kaisa jouppi kirjoitti...

Kiva juttu Kirlah, ettet lopeta tätä nimenomaista LOKIASI :)
Totta puhut myös tuosta negatiivis-asiasta. Peruskaisaminäni on aika negatiivinen, mutta elo Magnuksen rinnalla on pakottanut tutkailemaan asioita toisiltakin puolilta.
Tärkein suunnanmuutos synkeyskäyrästössäni(?)tapahtui (niin...tämän kuun lopussa tismalleen 23 vuotta sitten)kun sain tullaa uskoon.

Sinä olet kiva uusi tuttavuus blogin kautta ja jo vähän livenäkin ;)ja toivon, että blogisteeraat jatkossa niin kauan, kun mualima pyörii :)
Nyt tuli kiiru puurolle ja kirkkoon.
Siunausta!

Sauerkraut kirjoitti...

Minä olin juuri menossa lukemaan kirves-blogia, ja tulikin ilmoitus, ettei sitä ole enää!! Se oli kiva blogi, mutta ymmärrän, ettei aina jaksa kirjoittaa negatiivisista asioista. Siksi minäkin lopetin vanhan blogini.

Kahden blogin pitäminen on raskasta. Postikorttibloginikin olen päivittänyt viimeksi kolme kuukautta sitten...

Toivottavasti et lopeta tätä blogia! :)

Jael kirjoitti...

No hyvä että et tätä lopeta....Tosin pidin siitä Suomalainen elämä-blogistasi,menitkö senkin poistamaan?

Rita A kirjoitti...

Suursiivous ja karsinta on tarpeen aina silloin tällöin. Olo uudistuu ja kevenee. Hauskaa että et kokonaan poistu linjoilta :)

Millan kirjoitti...

No, olipa hyvä, että ehdin edes käydä lukaisemassa kaikki rästiin jääneet kirvesjuttusi eilen. Hyvä, että ne ovat edes itselläsi jossain tallessa :)

Terttumarja kirjoitti...

Syksyn värejä tmänkertaisen kirjoituksesi kuvassa.
Jotain on lopetettava, mikäli tuntee, ettei siihen riitä aikaa.
Negatiivisiakin asioita on hyvä joskus tuoda esille, mutta voithan niistä kertoa tässäkin blogissasi.
Jatketaan:)

Annikki kirjoitti...

enpä oikein ymmärrä, miksi poistit, siis poistit, tuon blogin jutut - eikö ne ois voinu jäädä, vaikka et sitä enää päivitäkään

ÄLÄ VAIN LOPETA TÄTÄ BLOGIASI -MITEN MEILLE LUKIJOILLE SITTEN KÄVISI!!!!! PLEASE

Allu kirjoitti...

Älä vaan lopeta tätä, bitte bitte!

Hanneles bokparadis kirjoitti...

olen tykännyt blogistasi

vilukissi kirjoitti...

Se pitää paikkansa, että negatiiviset ajatukset tuottavat negatiivisuutta ympärille! Olen joutunut tosissani muuttamaan ajatuksenkulkuani positiivisempaan suuntaan. Usein tuntui, että ne ikävät asiat alkoivat todellaki toteutua, jos niitä jatkuvasti pähki ja murehti. Tykkään lukea blogiasi!

Kirlah kirjoitti...

Oho, onpas täällä kommentteja. En poista sitä Suomalaista elämää -blogia, kuten kerroin, saatan joskus jonkin jutun siihen vielä lisätä, jos niikseen tulee, kuten mm. pesäpallo on jäänyt vielä mainitsematta, mutta pääosin se on jo valmis.

En tätä blogia poista enkä lopeta, vaikka sitäkin jo välillä ajattelin. Luulen ihan oikeasti, että se kuumuus sai ihmisen niin väsyneeksi, ja kaikki kesäiset tapahtumat, että oli välillä tunne, että ei kerta kaikkiaan jaksa enää mitään blogeja kirjoitella. Mutta kyllä tämä tästä taas. Onhan koulukin taas alkanut ja sehän se ihmistä vain virkistää ;)
Ja enhän minä mitenkään malta lopettaa kieliasioitakaan pohtimasta :)

Manna kirjoitti...

Älä ihmeessä tätä lopeta. Tekstit tuovat iloa meille lukijoillesi, mutta kuuntele toki omaa jaksamistasi.

Tuntui niin kovin tutulta tuo kalastustarinasi; miten sitä kiireessä hyvin muistaa maroosenoe; jäätelö, kun pitäisi löytää sana juna...

Nurkkalintu kirjoitti...

Aion pitää Suomalaista elämää blogilistallani, sillä sitä on kiva käydä ajoittain lueskelemassa, - saksaksi :)

Kirlah kirjoitti...

Kiva kuulla. Kunhan ehdin, voin joskus jotain laittaa, mutta varmaan aika harvakseltaan. Kiirettä, meinaan...

Nurkkalintu kirjoitti...

Asiat tärkeysjärjestykseen.
Tsemppiä ja voimia kiireen keskelle!