perjantai 29. huhtikuuta 2011

Jäin monesta paitsi

Minuun on tartutettu tauti. Tai ei siis kukaan tahallaan ole kai tartuttanut, vaan tauti itse on tarttunut. Molemmat olemme maanneet uppokumossa jo monta päivää, eikä loppua näy. Minua suututtaa monestakin syystä. Olin lupautunut menemään tänään koululle toimintapäivään neuvomaan kasi- ja ysiluokkalaisille Etiopia-vauvannuttujen tekoa, jollaisia itsekin tein talvella. Mutta en mitenkään voi mennä sinne kuumeisena enkä nuhaa pärskivänä, kun muutenkin näyttää tauti olevan kovin hanakasti ihmiseen tarrautuva ja tästä kiinni pitävä.

Olisi ollut kiva nähdä, mitä kaikkia ryhmiä toimintapäivänä on perustettu. Ainut toinen ryhmä, josta olen kuullut, on sellainen jossa tuunataan polkupyöriä. Oppilaat ovat tunnin yhdessä ryhmässä, vaihtavat sitten toiseen ryhmään. Paitsi nuttuja tehdään kaksi tuntia aina yhden ryhmän kanssa. Mitenkään oppilaat eivät olisi saaneet yhtä nuttua valmiiksi tunnissa.

Olisi ollut kiva nähdä myös, millaisen vapputeemapäivän opet ovat kehitelleet opehuoneeseenkin. Mutta on nyt vain tyydyttävä rannalla ruikuttamiseen ja mietittävä mitä kaikkea muuta hauskaa tällä viikolla olisi ollut mukava tehdä. Taitaa mennä vappukin samaan syssyyn vain kuumeen mittaamiseen. Jos tästäkin nyt jotain positiivista yrittää löytää, on se, että saa katsoa Englannin kuninkaallisten häitä, ja ihan hyvällä omallatunnolla, kun ei nyt muuhun kykene.

8 kommenttia:

Allu kirjoitti...

Voi harmi, gute Besserung!

Terttumarja kirjoitti...

Hyvää toipumista!
Postiivinen huomio, että voit seurata kuninkaallisia häitä. :))
Aion minäkin niitä seurata, ainakin päätapahtuman verran.

Jael kirjoitti...

Voi harmi,toipumisiin!

kaisa jouppi kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Kyllä häiden katsominen paria disperiiniä aina vastaa :)
Minäkin ehdin häitä ihastelemaan, kun kehotin aviomiestä painamaan tolloa, eikä ihastelemaan kevätmaisemia ajellessamme Östermyyrasta kotiin tänään.

isopeikko kirjoitti...

Aika viisasta olla tartuttamattamuita. Kaikki eivät sellaista edes huomaa :)

Pia Koskinen-Sanchez kirjoitti...

Pikaista paranemista.

Kirlah kirjoitti...

Allu: Danke schön, heute nur ein bisschen besser.

Rosina: itse asiassa en ole kauhea kuninkaallisfani, mutta ihan viisi tuntia - !!! uskomatonta - hujahti häitä katsoessa. kun ei muutakaan voinut.

Yaelian: todella harmi, olisi ollut niin lämpimiä kevätpäiviäkin ja aurinkoa oikein olan takaa kerrankin.

Kirlah kirjoitti...

Kaisa Jouppi: ja mikähän se tollo on, jota kehotit painamaan? Ensin luulin, että tarkoitit tv:tä (kuten töllö), siis napista tv päälle.
Sitten käsitin, että olittekin vielä autossa.
Vai kaasupoljintako peräti? Eikö tollo ole jokin vaikkapa paperitollo, eikö se ole liian kevyt polkimen painamiseen? :)

isopeikko: olen hiljattain oikein alkanut seurata, miten monet ihmiset aivastelevatkin ihan pokkana toisten päälle!! Tai ruokapöytään! Ei puhettakaan, että etsittäisiin jotain suun eteen.
Onko käsi suun edessä parempi? Kaikki pärskeet ja limat käteen ja sitten vain kättelemään vastaantulijaa.

Pia: kiitos kiitos. Ei kovin pikaiselta kuitenkaan näytä.