sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Omituiset kuvauskohteet


Löytyi taas haaste kahdestakin blogista (Allu ja Sirokko): Nyt kaivetaan esiin kaikki ne omituisimmat kuvauskohteet, joita ei muiden kuin bloggaajan tulisi mieleenkään kuvata. Eikä mitään vahingonlaukauksia vaan tarkkaan harkittuja kohteita. Semmoisia, joita myöhemmin katsellessa itsekin ihmettelee mitä päässä on liikkunut. Eikä niitä kuvia tietenkään ole tullut käytettyä ennen kuin NYT!

No ei todellakaan olisi ennen tullut mieleenkään kuvata hangelta jonkin linnun jäännöksiä. Pelkkiä höyheniä on jäänyt hangelle petolinnun aterian jäljiltä. Kuva menneeltä talvelta.

Ja mitähän tässäkin on ollut kuvaamista! Mutta olen kuvannut kuitenkin. Viime talvelta sekin, 30 astetta pakkasta, mutta tämä kohta ei jäädy ikinä, se on lähde. Ja vielä niin omituisesti sijaitsee, että vierestä kulkee moottorikelkkareitti jyrkästi korkealle ylämäkeen. Tässä kohtaa minua aina pelottaa, että joku kelkkailija alamäkeen ajaessaan ajaa suoraan lähteeseen, sitä ei ylhäältä ajaessa välttämättä heti näe.

Ja tällaista nyt ei ainakaan olisi tullut kuvatuksi muuten kuin bloggaajana. Kuva otettu lentokoneessa ikkunalaudasta viime talvena. Ulkona helotti aurinko ja ikkunassa oli jääkukkia, jotka heijastuivat ikkunalautaan. Näyttivät niin vieraskielisiltä kirjaimilta, että olin joskus aikonut laittaa blogiin arvoituksen: arvatkaa, minkäkielisiä kirjaimia!

Ja haasteen saa mielellään ottaa eteen päin. Katsotaan, millaisia outoja kuvia teidän koneidenne kätköissä on!

8 kommenttia:

♥ Hannele kirjoitti...

hihi, ihme kuvia täältäkin löytyisi :)

Liisa kirjoitti...

Hauskoja kohteita nämäkin. Alimman tunnistaa varjokuvaksi, mutta mitenkään ei osaisi arvata, että kyseessä on jääkukkien varjot!

Yaelian kirjoitti...

Aika hyviä kuvia löysit!

Allu kirjoitti...

Ennenkuin luin tekstisi, ehdin jo ihmetellä, minkä kielisiä kirjaimiakohan tuossa viimeisessä kuvassa on.

Sirokko kirjoitti...

Oikein naurattaa, kun ajattelin jos vielä joutuisi viemään näitä omituisia otoksia kehitettäväksi valokuvaamoon.. ilmankos entisajan kuvat onkin otettu hartaasti harkiten ja poseeraten.
Viiminen on oikein arvoituksellinen, ylimmässä laudassa on kuin kalliopiirroshahmoja.. Olisin saanut miettiä turhaan mikä jättää tuollaiset varjot.

isopeikko kirjoitti...

Peikko tykkää omituisesta :)

Kirlah kirjoitti...

Hannele, laitapa näytille!

Liisa, niinpä. Kyllä ne minusta vieläkin näyttävät kirjaimilta.

Yaelian: Tiedä vaikka ulkoisella kovalevyllä olisi ollut vielä parempia :)

Kirlah kirjoitti...

Sirokko: tosiaankin, kalliopiirroksethan ovatkin tuollaisia.

isopeikko: minä taidan olla sitten peikon sukua! Minäkin tykkään kaikesta kummallisesta ja sellaisesta mikä rikkoo harmoniaa.

Allu: ja mikä oli päätelmäsi tulos? Minkähänkielisiksi arvioit?