maanantai 26. lokakuuta 2009

Ongelma blogissa


Minun blogissani on ilmennyt kumma ongelma.
Aiemmin, kun tulin blogini kirjoitustilaan, näin kirjoitustilan yläreunassa painikkeen, josta voi valita tekstille eri värejä tai saattoi muuttaa tekstin kokoa. Jos liitti kuvan, se näkyi kuvana kirjoitustilassa.

Mutta muutama päivä sitten kaikki muuttui.
Nyt ei ole enää noita mainitsemiani painikkeita. Ja jos liitän kuvan, näkyy se vain pitkänä koodilitaniana. Jos liittää monta kuvaa ja haluaakin siirrellä niitä, pitää olla tarkkana, että kopioi oikean koodin ja että koodin kaikki merkit tulevat mukaan, koska ei ole tietoa, mistä kuvasta on kyse.

Samanlainen ongelma oli entisissä blogeissani, mutta kun perustin nämä uudet uusin käyttäjätunnuksin, olin ihmeissäni, että kas, onko bloggerissa uusi versio, kun saa jo kirjoittaessaan nähdä, minkä kuvan on liittämässä ja voi muuttaa värejäkin.

Nyt kysynkin, onko muilla samaa ongelmaa? Miten näin on päässyt käymään, ja pääseekö tästä takaisin entiseen olotilaan? Onko kenelläkään tietoa?

7 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Onko sulla siinä korjoitustilan oikeassa yläkulmassa tekstit luo ja HTML. Auttaako, jos valitsen sen kohdan luo?

Kirlah kirjoitti...

Kas, ihme ja kumma, auttoi, mistähän tuonkin olisi älynnyt! Kuvaa en vielä ehdi kokeilla, mutta varmaan auttoi siihenkin. Tuhannet ja miljoonat kiitokset! Kyllä bloggailu viisastuttaa ja kyllä täältä saa neuvoja. Kiitos Millan.

Yaelian kirjoitti...

No hyvä että Millan tuossa ehtikin jo auttaa ongelmassasi,minäkin olisin samaa neuvonut.Kuvankin lataus varmaan onnistuu ihan normaalisti kun olet siinä luo-tilassa.

Kirlah kirjoitti...

Kyllä toimii Yaelian, ehdin jo toisessa blogissani kokeilla. Ihanaa, kiitoksia.

Tuossa aiemmin kiittelin Millania miljoonin kiitoksin. Mutta tiesittekö, että kun Laihian kunnanjohtaja kiitteli jotain miljoonin kiitoksin, älähti heti joku laihialainen, että se on liiallista kiitosten tuhlaamista. :)

isopeikko kirjoitti...

Tietotekniikka helpottaa elämää :)

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Plokis ei voi olla haittapualista käyttääntymistä. Mä tällään melekee maailiman häätäsimpänä oliona konehen kiinni, jos se vittuuloo mullen. Aukaasen konehen joskus piäni toivo kainalosnani. Yleensä soon pirättäny vihanpitonsa mua kohtahan.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Tiäsikkö luakkakaverini tai tulikko havaatemahan, notta Hulumilla tällättihin kaiuttimet kiinni. Danny souski.
Tanssattihin sukanlavoos ja yriterttihin kuullella Kyrööstä Pukkikansaarelta soittua.