keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Supisuomalaista vaihteeksi

Arkipäivään on palattu monin tavoin. Eilen oli satamaravintolassa OAY:n hallituksen kokous, ja yhdistys tarjosi ruokailunkin menneen kauden kunniaksi. Ei kysellyt tarjoilija alkuruokia eikä jälkiruokia! Kääk, olemmekin siis Suomessa. Ei sen puoleen, olen ihan tyytyväinen, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ja onneksi ei tarvinnut kitata punaviiniä!

Sattui vielä samaan aikaan olemaan toisessa pöydässä tutunnäköisiä ihmisiä. Mietin itsekseni, ovatko peräti entisiä oppilaitani, kunnes kysäisin vieruskaveriltani, minä vuonna pöydässä olijat olivat kenties päässeet meiltä ylioppilaiksi. Ja  olivathan he tuttuja. Eivät kuitenkaan oppilaita vaan sellaisia jotka viikottain vierailevat meidänkin olohuoneessamme.  YLE:n porukkaa oli järjestämässä syksyn kuvauksia.  Puoli seitsemän -ohjelmaan  kuvataan ensi syksynä paikkakunnallamme jotain sukellus- tai uintitapahtumaa, ja tätä olivat  suunnittelemassa.

Ja järvellä kiiti ohi valtava tukkikuorma. Ennen kuin kamera löytyi pussin pohjalta, oli paras kuvauskulma tietysti jo mennyt, mutta ehkä jonkinlaisen käsityksen saa kuorman pituudesta, osa lastista jäi vielä kameran ulkopuolellekin.                           

Ei kommentteja: