tiistai 5. kesäkuuta 2012

Matkaa tiedossa

Kirjoittelen jo aamusta, vaikka tämän päivän riemut ovat vasta edessä päin. Mutta täytyy alkaa pakata ja muutenkin valmistautua muutaman päivän Pohjanmaan reissua varten. Vuosia sitten otin oikein asiaksi näyttää kavereille eteläistä Pohjanmaata ja entisiä kotiseutuja. Eri kesinä kiersimme eri kavereiden kanssa ympäriinsä. Eri yhteensattumista johtuen yksi kaveri jäi kiertomatkasta paitsi. Kun hänen vuoronsa olisi tullut, sattui aina jotain muuta.

Nyt päätimme korjata tuon puutteen, ja olen suunnitellut ainakin kolmen päivän reissun. Jos katsomista ja tekemistä riittää, voi siellä mennä pitempäänkin. Ja menisihän siellä, jos kaiken katsoisi. Mutta täytyy tyytyä tutustumaan paikkoihin "vain ylitulehensa" kuten pohjalaiset sanovat (suomeksi: ylimalkaisesti). Oikein piti paperille printata matkan varrelle osuvat kohteet. Nyt kun olisi se iPad, saisi sitä vain pitää polvilla ja rynnätä kohteeseen, joka ilmestyisi ruudulle seuraavaksi.

2 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kyllä olet energinen! Hauskaa lomaa ja hyvää kesän jatkoa!

Kirlah kirjoitti...

Sirkka: hahhah, kyllä on energisyys kaukana. Sen huomaa varsinkin siitä, että ei millään meinaa saada aikaan siivousta, ja suursiivouskin on jäänyt puolitiehen. Vasta kun joku on tulossa kylään, saattaa alkaa luudanvarsi heilua.