maanantai 4. kesäkuuta 2012

Lomalaisen päiviä

 Lomalaisen päivän kohokohdat ovat kovinkin yksinkertaisia. Tämän päivän mainittavin kohokohta oli hierojalla käynti. Toinen huippujuttu oli rampa pihavästäräkki. Kuvasta näkyy, miten toinen jalka on kippurassa. Lintu ei pääse kävelemään muutoin kuin hypähtelemällä. Se on koko kevään viihtynyt pihassamme ja tulee aina tahallaan ihan lähelle, kun ulkoilutamme kissoja. Me olemme varmaan linnun päivän pelastajia. Tuntuu, että se hakee seuraa.

 Ja lentäminenkin on jotenkin hidasta, joten västäräkkiä on helppo kuvata.
No joo, olihan niitä kohokohtia tänään muitakin:) Kaveri kävi kylässä ja toisen kaverin kanssa käytiin lenkillä. Ja minulle on tuotu takkikin, ja olen saanut kengät ja villatakinkin takaisin. Sain takaisin myös ensi syksyn eka jakson lukujärjestyksen, jota en tiennyt kadottaneenikaan.

Eilisen päivän saldoksi tuli lentävä telkkä.
 Ja palokärki, joka yritti säikytellä meitä pois pesän lähettyviltä.
 Minua viehättää eniten se, että aina kun kuvaan jotain, tuleekin mukaan jotain aivan muuta, jota en ole kuvaushetkellä edes nähnyt. Tällainen otus osui linssin eteen. Samanlainen raitapaita kuin lapsillamme oli potkuhousut 70-luvulla.
Ja ilahduttaa minua tämä möykkykin. Vaikka en kalasääksestä saanut kuvaa enkä edes ole koskaan nähnyt koko lintua, otinpahan edes kuvan sen pesästä.

Ei kommentteja: