tiistai 30. elokuuta 2011

Yksin ja kaksin


YKSIN.
Yksinäistä on tälläkin. Muut ovat kuolleet sukupuuttoon.


Ei ole kaveria tälläkään. Ulkomailta asti siementen mukana lintulaudan alle tullut, eikä kukaan edes tunne eikä tiedä nimeä. Risiiniksi luulimme, mutta ei taida ollakaan.
Huhuu, missä kaveri?
Yksinäisyyttä on monenlaista.
 KAKSIN aina kaunihimpi?
Kaksin yksin?

10 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Eikös se ole auringonkukka?Minulla kasvaa parvekkeella samanlaisia, korkeita ovat!

Yaelian kirjoitti...

En tunnista kasvia mutta kauniita kuvia olet ottanut.

Allu kirjoitti...

Kaksin aina kaunihimmin, eihän yksin voi olla kaksista!

vilukissi kirjoitti...

Voi kun olit kauniisti kuvannut asioita ja yksinäisyyttä! Markkinoiden takia on moni juttu lukematta, nyt luen kirjoituksesi oikein ajatuksella, täytynee skrollata alaspäin, seuraavankin otsikko jo houkuttelee, heh!

Pia kirjoitti...

hei,jostain syystä minulla ei näkynyt kaikki kuvasi toisella koneellani joten en nähnyt kun ylimmäisen kuvan ja luulin sitä auringon kukaksi, mutta nyt näen etteihän se olekaan.Mistä lie lennähtynyt.kaunis kukka muuten ja kauniita kuvia muutkin!

Kirlah kirjoitti...

Pia: sinulla näkyvät kuvat todella oudosti.
Ylin kukka minulla on auringonkukka, seuraava kullero, mutta sitten on se valkoinen tuntematon, jota siementen mukana on alkanut tulla.

Yaelian: kiitoksia kiitoksia.

Allu: Ei niin :)

Vilukissi: niin ne markkinat! Taidan minäkin ensi vuonna taas...

Anonyymi kirjoitti...

Viismummoista kysyy? Miten korkea tuo "outo" kasvi on? Onko se ollut useamman vuoden, siis tekikö se marjoja ja menestyykö talven yli. Yks villi veikkaus olis, jos tekee punaisia marjoja.

Kirlah kirjoitti...

Viismummoista: Emme anna tuollaisten "ulkomaan elävien" elää kauaa. Se on aika matala, noin 30 cm. Lintulaudan alle tuli linnunsiementen mukana ja siinä kasvoi, kunnes eräänä päivänä jo hävitimme, ettei pääse lisääntymään.

Annikki kirjoitti...

valkokukkainen on hulluruoho, ja hyvä, että hävititte, koska se on erittäin myrkyllinen - ja siis varsinkin lapsille vaarallinen - tulee linnunsiemenissä mukana

Kirlah kirjoitti...

Annikki: Kiitos tiedosta. Kaikenlaisia hulluja ruohoja sitä ulkomailta tuleekin.