lauantai 27. elokuuta 2011

Liisterisilmät

Silmiini on varmaan tullut jotain liimaa tai liisteriä tai niissä on jopa jokin magneetti, sillä ne ovat viikon sisällä pyydystäneet kärpäsiä enemmän kuin tähänastisen elämäni aikana yhteensä. Eräänäkin päivänä ajoin pyörällä ja tiks! Niin naksahti ötökkä silmään. Eikä mennyt kuin pari minuuttia, niin jo taas naks! Samassa silmässä oli toinenkin elukka. Hieroskelin niitä pois. Luulin, että ne tulivat ulos silmästä, kun en tuntenut mitään.

Seuraavana päivänä tulin koulusta ja töks! Taas samaan silmään. Nyt se alkoi jo vaivatakin. Kotona käskin miehen katsoa, jäikö silmään mitään. Ja kun mies vilkaisi alaluomen alle, ihmetteli, että täällähän on kokonainen rivi kärpäsiä! Onneksi tulivat parilla nenäliinan pyyhkäisyllä ulos. Silmäni ovat siis tulleet jo tunnottomiksikin. Mitä jos elukat olisivat alkaneet talvehtiakin silmässä.

En tiedä kumpi on parempi: kärpäset silmissä vai kurkussa. Viime kesänä ne tuppautuivat nimittäin kaikki kurkkuuni. Ajattelin silloin laittaa aina pyörällä ajaessani teesihdin suuni eteen. Nyt täytyy varmaan hommata kärpästen tapaan verkkosilmät.

10 kommenttia:

aikatherine kirjoitti...

tästähän kehittyi satiirinen hauska tarina, juuri sitä mitä kaipasin.. vaikka en erityisesti pidä pörriäisistä huiskin ne ulos nopeasti

Kirlah kirjoitti...

aikatherine: hauskuutta siis minun kustannuksellani :)

Sirokko kirjoitti...

Heh, minulle alkoi pyöräillessä käydä noin sen jälkeen kun luovuin silmälaseista,siirryin aurinkolaseihin ja eikös ötökät nyt yritä kurkkuun, olen jo pari nielaissut, toivottavasti olivat sulavaa sorttia. Pitäisi kai opetella pitämään suuta kiinni..

isopeikko kirjoitti...

Jos hankkisi sellaisen oikein ison sihdin joka peittää koko naaman :)

Kirlah kirjoitti...

Sirokko ja isopeikko:
Isopeikon ratkaisu on sitten kai kaikkein paras :)

Anonyymi kirjoitti...

Viismummoista voi vain kuvitella paikallisen lehden ( länkkäri )jutun ja kuvankin "hirviömäisestä" pyöräilijästä, jos laitat siivilän kasvoillesi. Oma inhuin kokemus oli hyttynen korvassa. Että se jaksoikin räpistellä.

Kirlah kirjoitti...

Viismummo: Hirviönnäköisiähän nuo moottoripyöräilijätkin ovat!
-Eikö ollutkin hyvä että korvassa ei ollut ampiainen :)

Pia kirjoitti...

Kannatta pitää vaikka aurinkolaseja pyöräillessä ja hengittää nenän kautta! jos ei onnistu niin sitten vaikka se sihti. :Dgrabiat

Kirlah kirjoitti...

Pia: aurinkolasit ovatkin hyvä keino, mutta suuta ei kyllä voi pitää kiinni. On sen verran paljon ylämäkiä puuskutettavana :)

Decoración de baños, imagenes kirjoitti...

Good Site! I wondered if I would be able site some of your site and use a handful of items for a school assignment. Please let me know through email whether that would be fine. Thanks