keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Mikäs otus sinä oot


Tänään tuli meille nuohooja kysymään, milloin hän saisi tulla nuohoamaan hormeja. Olin juuri laittanut ulkovaatteet päälleni ja lähdössä kauppaan, joten hän sai jäädä miehen kanssa asioimaan. Nuohooja katsoi minua vähän kuin vierasta sikaa, joten kotiin tultuani kysyin mieheltäni, oliko nuohooja minun lähdettyäni ihmetellyt, kuka nainen täällä oikein oli. - Ei ollut kysynyt.

Tuli vain mieleen, sillä taannoin entisen nuohoojan aikana kävi niin, että kerran kotiin tultuani oli nuohooja kamarin puolella imuroimassa juuri uunin edustaa. (En muuten tiedä vieläkään, miten hän oli päässyt sisään). Hän ei edes huomannut tuloani, joten menin keittiön puolelle istumaan ja odottamaan. Saatuaan työnsä valmiiksi nuohooja tuli keittiöön ja ihmetteli: "Kukas työ ootta ja mitäs työ täällä tiettä?"

Ei sentään pitänyt minua otuksena. Kylällä naureskelevat ihmiset nimittäin vieläkin, kun takavuosina putkimies oli mennyt erääseen virastoon putkia korjaamaan. Virkailija oli tullut paperipinojensa takaa ja pää kallellaan kysynyt: "Mikäs otus sinä oot?"

4 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Nauratti tuo entisen nuohoojan kommentti:D

Rea kirjoitti...

Kävin minäkin täällä nauramassa:)

vilukissi kirjoitti...

hahahh...mitäs sä sielä kotona teitkään, vieras ihminen, heh. Mun pitäisi nyt siepata tuo haastetehtäväsi...

Kirlah kirjoitti...

Yaelian: Nauratti minuakin, mutta enemmän olin hämmästynyt, koska olen tottunut siihen, että minä en tunne ketään, mutta kaikki tuntevat minut. Kaikkihan apinan tuntee...

Rea: Kiva kun kävit, tervetuloa toistekin, toivottavasti nauramaan.

vilukissi: joskus on niin paljon kokoustamista ja muuta menoa, että miehestäkin taitaa tuntua kuin olisi vieras nainen talossa. (eipähän tarvitse etsiä vierasta kyliltä :)