torstai 17. helmikuuta 2011

Melko rauhallisesti meni

 Penkkaripäivä meni perinteisesti. Abit olivat sotkeneet koulun, kuten aina ennenkin. Mutta olivat nähneet vaivaa ja tehneet jokaisesta opettajasta jonkin muumihahmon. Minä tuossa ensimmäisenä. En edes tunne muumihahmoja, joten en oikein onneksi tiedä onko tuollainen hahmo hyvä vai huono asia, pitäisikö siitä olla onnellinen vai loukkaantunut. Mutta sellainen se kuitenkin oli.

Abiradio oli hyvin riisuttu versio. Joka vuosi se on lyhempi ja lyhempi, nyt vain puoli tuntia. Joskus on ollut kaksikin tuntia. Mutta eihän kaikkea ehdi, sillä olivat tehneet videon, jossa esittivät ja matkivat opettajien tunninpitoa. Oli myös kaikenlaisia leikkejäkin sekä perinteiset diplomit. Karkkia eivät tänä vuonna malttaneet paljon heittää. Onneksi on mennyt perille, että lattioille ei heitetä periaatteesta ruokaa, kuten makaronia tai riisiä. Joskus ovat kuitenkin heittäneet koiranruokaa. Aina keksivät kiertää tuota sääntöä, nyt oli lattioilla auringonkukansiemeniä. Onhan sekin jonkun ruokaa, linnut olisivat syöneet ne mielellään :)

Abiajelu alkoi puolilta päivin ja sen jälkeen ykköset siivosivat jäljet. Taas on palattu jo melkein normaaliin päiväjärjestykseen. Huomisen tanssit kun vielä katsotaan, sen jälkeen onkin harmaa arki taas alkanut.

6 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ihan saman näköistä sotkua meilläkin, myös auringonkukansiemeniä. Meillä oli teemana Disneyn piirretyt, miun luokan ovessa oli ihanasti piirretyt aristokatit (yritän saada ne itselleni ja laittaa vakituiseen luokan seinälle).

vilukissi kirjoitti...

Voi että...aivan menin muistoihini....o tempora o mores!

Kirlah kirjoitti...

Villasukka: Vaatetuksessa ei tänä vuonna ollut yhteistä teemaa, kuten viime vuonna ihanat sarjakuvahahmot. Vaatteita oli nyt kaikenlaisia.

Vilukissi: Opettajilla on penkkarit kerran vuodessa, muilla kerran elämässä :)

Marjattah kirjoitti...

Heh, sinähän olet Hattivatti :) Harmittelen, ettei tullut kuvattua omia 'muotokuvia' aikoinaan.( Kuvattiinhan sitä ennenkin, vaikka ei ollut digikameroita.)
Tuo näkökohta muuten ei oppilailla käy mielessä: opettajilla on penkkarit kerran vuodessa. Ihan mukava noita on muistella nyt eläkkeellä ;)

Sauerkraut kirjoitti...

Hattivatit ovat harmittomia olentoja, paitsi ukkosella: silloin ne varaavat itsensä täyteen sähköä ja niistä saa sänköiskuja!!!

Kirlah kirjoitti...

Marjattah ja Sauerkraut: vai Hattivatti :) Kuulostaa ihan siedettävältä, ja hmmm, ihan hattivatilta :(