tiistai 18. tammikuuta 2011

Kuinka pestään jänishousut


Ihmiset lähettelevät toisilleen kaikenlaisia tekstiviestejä ja sähköposteja, ns. kiertiksiä. Niissä on usein tosi hyviä oivalluksia, kukahan se keksiikin aina kaikenlaista. Minua vain huolestuttaa, jääkö näiden sähköisten viestimien välittämistä hienoista oivalluksista mitään jälkipolville, sillä aina keksitään jokin uusi laite, joka ei lue eikä talleta mitään vanhaa. Pitäisiköhän alkaa kerätä näitä oikein paperiversioina.

Viimeksi olen saanut tällaisen tekstiviestin:
Pitääkö maksaa ALV, jos tekee vispilänkauppaa naapurin kanssa? Miten laitetaan kielikello talviaikaan? Kuinka pestään jänishousut? Onko seinähullulla kattofobia? Onko likaisella nuohoojalla tuhkamunat? Tässäpä mietittävää loppuvuodeksi. Hyvää loppuvuotta.

P.S. Näyttää kuvan perusteella olevan tuota lunta ja jäätä Helsingissäkin.

4 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

täällä Helsingissähän sitä vasta onkin - lehtien mukaan yksi Suomen lumisimpia paikkoja - mutta sen jälkeen taitaa olla tullut lunta muuallekin lisää

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Puhut vakavaa asiaa. Tiarot ja varmahan tairokki katuaa taivahan tuulihin. Mihinkä asioota voi jemmata, jotta ne pysyys talles. Mustesuihkarilla paperille? Muutaman aijjan jäläkehen talles on vai valakoosia paperia.

Mun ensimmääses tiatokonehes oli lerppu, seuraavas korppu, sitte tuli cd ja pian tikku. Mullon vanahas viisahaskonehes kaikellaasta, minkä vois siirtää lerpulta korpulle ja vaikka tuarehimman tiatokonehen jälillä olevahan kaharen prosentin muistipaikkahan.

Ei vaan oonnistu, ku kaikki lerput on menny pilalle ja vanahas konehes ei oo likikää sellaasia liittimiä, notta saisin tiarot johonku takaasi.

Kivikautisilla oli palio paremmat tiaron säilöntäjäriestelmät ku ny on kellään. Hakattihin tärkiimmät lualien seinihin.

isopeikko kirjoitti...

Jänikset osaa hyvin pestä jänishousuja. Niiltä voisi kysyä :)

Kirlah kirjoitti...

Annikki: hih, välillä ihan vahingoniloa tuntee, kun kuuntelee helsinkiläisten lumiongelmia ;)

Äijänkäppyrä: tämä asioiden valtava vaihtuvuus on käsittämätöntä. Tekniikka on hyvä välillä ja monissa asioissa, mutta voisi edes vähän aikaa pitää saman asian voimassa, ettei ihmisiltä aivan lopullisesti mene hermot aina uuden opettelussa.

isopeikko: hyvä neuvo :)