maanantai 20. joulukuuta 2010

Helppo koulupäivä


Tuntui kovin oudolta lähteä koululle tänään viikon sairastamisen jälkeen, ihan kuin en olisi ollut tästä maailmastakaan. Mutta turhaahan minä sinne menin. Koko iltapäivä oli varattu luokkien välisille sählyturnauksille. Olin ilmoittanut, että haluan pitää omat tuntini, mutta oppilaat olivat puolestaan ilmoittaneet, että jos sinne hallin pukuhuoneeseen tulen, niin sitten saan pitää tuntia. Hah, en minä nyt niiiin innokas sentään ole. Vähän aikaa tutkailin kirjoja, mitä ovat poissaollessani tehneet ja lähdin takaisin kotiin. Jos ei kerran kaivata, niin ei väkisin. Ja ihan mukavastihan tuo päivä tuntui kuluvan sohvalla selällään ja televisiota katsellen ilman oppilaitakin. Tällaiseen mukavaan elämäänhän voisi vaikka tottua!

Pari kollegaa olivat ainoat ihmiset, jotka tänään näin, oppilaita en ensimmäistäkään. En tukkinut itseäni halliinkaan, osaavat ne siellä pelata ilman minuakin. Oli kuulemma opettajistakin saatu joukkue. Lienevätkö tänä vuonna laittaneet villahousut kylmettymisen ehkäisemiseksi :) Takavuosina nimittäin yksi opettaja hikoili vietävästi pelatessaan, oli laittanut villahousut jalkaan, ettei tule kylmä salissa seisoksiessa! Oli arvellut, ettei hän kuitenkaan jaksa pallon perässä juosta!

Mutta en minä ihan terve ole kai vieläkään, ainakin siitä päätellen, että opehuoneessa oli suklaata ja karkkia jos jonkinmoista tarjolla, mutta ei oikein innostanut eikä huvittanut ajatus niiden syömisestä. Sellainenhan ei voi olla tervettä!  Kunpa tällainen karkin yököttäminen jatkuisi joulunpyhien ajankin!

5 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Joo, ja rusinoitten ja pähkenitten ja marmelaardin ja kanelikranssien ja sokerriässien ja klökin ja sekametelisopan ja väskynöitten ja luumuputinkien ja sylttykierteideden syömiseen olis kiva saada jonkinmoinen TAPPI käkättimen eteen ;)

Hyvää Joulua Kirlah!
T: toinen toipilas sylttytehtaalta.

Kirlah kirjoitti...

Kaisa Jouppi: kiitos, hyvää joulua sinullekin, toipilas.

vilukissi kirjoitti...

Jouluista oloa ja iloa ja sielujen rauhaa!

toivottaa Vilukissi pesueineen

merike kirjoitti...

Rauhallista joulua täältä nietosten keskeltä!

Nurkkalintu kirjoitti...

Jouluiloa ja leppoisaa lomailua!