sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kivoja tapahtumia

 On tapahtunut sellainen ihme, että kunnan viime vuoden budjetista on alijäämät saatu katettua. Näin hyvän tuloksen takia oli kunnassa päätetty, että kaikille kunnan työntekijöille ja luottamustoimissa oleville järjestetään alijäämäjuhla.

Kunta järjesti kyydinkin tilaisuuteen oikein höyrylaivalla. Nyt oli niin paljon innokkaita juhlijoita, että piti mennä kahdella laivalla. Perillä kunnanjohtaja piti pienen kehumispuheen, minkä jälkeen saatiin heti siirtyä herkkuillallisen pariin. Oikein meille jaettiin kaksi drinkkilappuakin, joilla sai siiderin tai kaljan, väkevämmät piti itse maksaa. Ohjelmassa oli pieni yhden hengen näytelmäkin ja eri työpisteiden välisiä kilpailuja.

Oikein oli mukava ilta. Saisihan tällaisia järjestää työntekijöille useamminkin. Joka jäi vielä iltaa istumaan, sai tulla kotiin omin neuvoin. Me varhain nukkumaan menevät pääsimme laivalla takaisinkin. Vaikka aikanaan lähdinkin kotiin, oli silti seuraavaksi aamuksi laitettava  kello soimaan jo kuudeksi, sillä olimme kaverin kanssa sopineet lähtevämme melomaan jo seitsemältä. Kyllähän me hyvin ylös pääsimme. Kannattihan nyt melomaan mennä, kun kerrankin on jo toukokuussa lämmin sää.

Lämmin ellei peräti kuuma sää on suosinut jo ainakin viikon. Sellaistakaan en muista, että olisi saanut helteessä istua OAY:n hallituksen kokouksessa järven rannalla, kuten nyt kevään viimeinen kokous pidettiin muutama päivä sitten. Ei ollenkaan suututtanut kokous, kun oli lämmintä ja valoisaa ja sai istua ulkona terassilla. Toivottavasti on lämmistä vielä alkavallakin viikolla, sillä luvassa on vielä mm. karttakepin upottajaiset sekä TYKY-tapahtumakin, jossa on tiedossa hatha-joogaa.

2 kommenttia:

Tiina Puttonen kirjoitti...

Ettei vaan olisi ylijäämäinen tuo kunnan tulos, ei ainakaan yksityisellä sektorilla ole alijäämiä tapana juhlia?

Kirlah kirjoitti...

Hieman korjasin tuota kirjoitustani, että olisi selkeämpi. Alun perinkin itse vähän ihmettelin tuota alijäämää-sanaa, mutta kun en raha-asioista mitään ymmärrä, tuli teksti vähän epäselvä.

Mutta eikö vähän outo ole alun perinkin sähköpostiin tullut kutsu, jossa luki: Tervetuloa alijäämäjuhliin.