maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kummallisia maita


Tahaton huumori on parasta huumoria. Eräs kioskissa työskentelevä kertoi, miten englantia osaamaton vanhemmanpuoleinen eri maiden rahoja keräävä asiakas oli saanut  käteensä kahden euron kolikon. Asiakas oli heti tutkinut, olisiko sattunut uudenlainen kolikko. Ja nähtyään kolikon taustan hän oli hymähtänyt: "Kyllä on nykyään kummallisia maita, missähän päin maailmaa tällainen HUMAN RIGHTS on!"
***
Eräässä amerikkalaisessa tietokilpailuohjelmassa oli kysytty, minkä maan pääkaupunki on Budapest. Kilpailija oli hoomoilasena ihmetellyt, ettei hän ole moisesta kaupungista koskaan kuullut, ei sellaista voi olla olemassakaan. Kun hänelle oli sanottu vastaus: HUNGARY, oli hänen suunsa loksahtanut vielä enemmän auki. "Hungry? Never heard! Onpa kummallinen maa. En ikinä ole moisesta kuullut. Olen kyllä kuullut Turkey, olisiko sillä jotain tekemistä tämän kanssa!"

4 kommenttia:

♥ Hannele mummun paratiisi kirjoitti...

niin, ei sais oikeestaan nauraa....

Hannelen kirjaparatiisi kirjoitti...

(vaik amerikkalaisille saa vähä nauraa)

Sari kirjoitti...

Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, että amerikkalaisille saa nauraa. Voi hyvää päivää, eikö ne todella tiedä yhtään mitään tästä maailmasta. Joku oli selittänyt ihan pokkana, että Lontoo on Pariisin pääkaupunki....ja noilla on ydinase!

Kirlah kirjoitti...

Ei minusta välttämättä ihme, etteivät tiedä Euroopan asioita. Tiedämmekö me kaikki Amerikan osavaltiot? Entä niiden pääkaupungit. Tai Afrikan valtiot ja niiden pääkaupungit ja presidentit. Eivät kaikki suomalaisetkaan tiedä kaikkia Euroopan maita saati niiden kaupunkeja tai päämiehiä. Uudempi sukupolvi tietää yhä vähemmän.